Loading...
Ön most itt tartózkodik:Kezdőlap-Tanfolyamok
Tanfolyamok 2017-12-28T13:08:41+00:00

Tanfolyamok folyamatosan – találd meg a neked megfelelőt!

Párkapcsolati karmaoldás

Párunk megtalálása, az igazi bevonzása, szinte mindannyiunk vágya. A társas létre mindenkinek elemi joga van. Azonban egyáltalán nem könnyű sem megtalálni, sem megtartani azt, akit igaz párunknak gondolunk. Egyáltalán ki számunkra az igazi? Vajon honnan tudhatjuk, miből érezzük, hogy ő az igazi?
Van, aki keresi, de nem találja. Miért van ez? Vajon a lelki társ egyazon személy azzal az emberrel, akit életünk párjának gondolunk? Rengeteg kérdés amire választ várunk. Rengeteg blokk, amit fel kell oldanunk ahhoz, hogy tisztán lássunk és lelkünk útját megtisztítsuk, hogy az igaz szeretet és boldogság ránk találhasson.

Időpont: 2018. január 27., 09:00 – 16:00.
Helyszín: 1084 Bp. Bérkocsis utca 41.1.em.9., Fényterem

Párkapcsolati tréning nap:

Vajon elgondolkodtál e-már azon, hogy ha nincs párkapcsolatod, akkor miért nincs?
Ha pedig van, de nem jó, akkor mi ennek az oka?

A miérteket nem minden esetben kell magadban keresned. Kapcsolataid minőségét erősen befolyásolja, hogy mit hoztál magaddal gyermekkorodból. Milyen mintákat láttál szüleidnél, nagyszüleidnél, vagy legyen akár egy korábbi életedből hozott mintáról is szó. Legyen bármilyen is az a minta, nagy esélyed van rá, hogy önkéntelenül is követni kezded.

A nem kívánatos negatív minták annyira rátapadhatnak lelkedre és ezáltal viselkedésedre is, hogy észre sem veszed és már ezeket tekinted normálisnak.

De vajon, hogyan tudsz a negatív mintáktól megszabadulni és helyettük egészséges párkapcsolati viselkedést produkálni?
Hogyan lehetsz képes gyümölcsöző, előre mutató, saját és társad lelkét egyaránt felemelő kapcsolatot kialakítani?

Gyere el január 27-én tartandó párkapcsolati napunkra és mindezt megtanítjuk neked.

A tréningen olyan technikákat is megtanítunk Neked, melyet a mindennapi életedben is fel tudsz használni. A régi minták oldása mellett arra is fókuszálunk, hogy képes legyél rendszeres önkondicionálással, a későbbiekben függetleníteni magad a különböző negatív hatásoktól is.

Részvételi díj: 11.000 Ft

Jelentkezni lehetséges:
– Facebook oldalunkon privát üzenetben
– Ezen az oldalon a lent található jelentkezési űrlap kitöltésével
karmikusoldas@gmail.com címre küldött üzenetben
– 06204230387 és 06202068040 telefonszámokon

Várunk nagyon sok szeretettel, amennyiben felkeltettük érdeklődésed!

 

Generációs karmaoldás

A “csomagod”, amit otthonról hoztál, nem feltétlenül szolgálja fejlődésed. Az elakadások az életedben, visszavezethetők a szülőktől és / vagy egyéb felmenőktől hozott mintákra. A megoldás olykor nem ebben az életünkben keresendő. Nem is gondolnád, milyen blokkjaid lehetnek lelked mélyén, melyek önmegvalósításod útjában állnak. Amíg ezeket ki nem oldod, úgy érzed hiába teszel bármit, nem fejlődsz, nem haladsz előre. Generációs karmaoldás tréningünk segít neked abban, hogy munkába fogd elméd és lelked, lerázhasd magadról a fejlődést, kiteljesedést, teremtést gátló béklyóidat.

 

Bőség bevonzás karmaoldás

Mit jelent számodra a bőség? Szeretnél gazdag lenni? Ugyan megteszel mindent amit tudsz azért, hogy megteremtsd a gazdagságot, de mégsem jön össze. A gazdagság tisztán az anyagi gazdagságot jelenti vagy lelki gazdagság is létezik?
Miért van az, hogy más szinte alig tesz valamit, mégis sikeres és gazdag, te pedig beleadsz mindent, mégsem sikerül?

“Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.” (Eckhart Tolle)

Tolle utolsó mondata talán ijesztő, de pontosan azt jelenti, hogy te magad teremted a saját bőséged. Ha Te bőségben szeretnél élni, akkor először elmédben teremtsd meg annak gondolatát. Majd mikor már teljesen a bőség szellemében gondolkodsz, akkor fizikai világodban is meg tudod teremteni azt.

De vajon mik gátolnak abban, hogy a bőség szellemében gondolkozz? A tanfolyamon kiteszteljük az okokat és kioldjuk a blokkokat.

 

Előzőéletek karmaoldás

Bármilyen blokk is gátol téged abban, hogy életed valamely területén kiteljesedj és elérd azokat a célokat, amikre áhítozol, az ok amiért ez sokszor nem sikerül, nem feltétlenül jelenlegi életedben keresendő. A generációs karmaoldás szükséges, de nem minden esetben elégséges. Előfordul, hogy a hozott minta nem evilági, hanem egy korábbi, megelőző életedben találod a magyarázatot arra, hogy éppen most, ezt és ezt nem sikerül elérned.

Ha eljössz erre a tanfolyamunkra, nem csak előző életbéli élménnyel is gazdagabb leszel, hanem azzal, hogy visszalátogatsz valamely megelőző életedbe, olyan karmikus kötelékeket vágsz majd el, ami csakis pozitív kihatással lesz saját és szeretteid életére is. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus “utazást” sem velünk!

Ha valamelyik tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével:

jelentkezes

Jelentkezni lehetséges még a karmikusoldas@gmail.com email címen, vagy Facebook oldalunkon privát üzenetben.